Συνεχίζεται ο αποκλεισμός της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ευζώνων από πρόσφυγες

Συνεχίζεται ο αποκλεισμός της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ευζώνων από πρόσφυγες Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Συνεχίζεται ο μερικός αποκλεισμός της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ευζώνων από πρόσφυγες και μετανάστες, στο ύψος του Πολυκάστρου.

Στο σημείο, όπως και στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, στο ύψος του Λιμνότοπου, όπου επίσης βρίσκονται πρόσφυγες και μετανάστες, επιτρέπεται η διέλευση σε Ι.Χ. αυτοκίνητα και λεωφορεία, όχι όμως και στα φορτηγά, τα οποία κινούνται μέσω παρακαμπτήριου δρόμου.

Στο μεταξύ, για 18η μέρα συνεχίζεται η κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στον καταυλισμό της Ειδομένης, μπροστά στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM