Θεσσαλονίκη: Διαρροή φυσικού αερίου στη Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Διαρροή φυσικού αερίου στη Θέρμη Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική και Αστυνομία για διαρροή φυσικού αερίου σε περιοχή του δήμου Θέρμης, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο, όπου σημειώθηκε η διαρροή, βρίσκεται η εταιρεία φυσικού αερίου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που έχει προκύψει στον αγωγό. Στις 10:35 το πρωί, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για διαρροή αερίου, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο, στον κόμβο Σέδες, μια δύναμη δέκα πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα.

Προληπτικά δημιουργήθηκε ζώνη ασφαλείας από την ΕΛΑΣ, σε μια ακτίνα 500 μέτρων, ενώ για προληπτικούς λόγους διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από το δρόμο της Μουδανίων στη στροφή για Θέρμη και γύρω από την περιοχή του Σέδες.

Από τις αρμόδιες Αρχές διενεργούνται εκτροπές για την κίνηση των αυτοκινήτων.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρούσματα γρίπης των πτηνών στις Πρέσπες - Νεκροί δέκα αργυροπελεκάνοι

Ελλάδα / Κρούσματα γρίπης των πτηνών στις Πρέσπες - Νεκροί δέκα αργυροπελεκάνοι

Με αφορμή το περιστατικό, οι κτηνιατρικές αρχές προειδοποιούν για τον αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης του ιού στα εκτρεφόμενα πουλερικά, ειδικά σε περιοχές με υγροτόπους, λίμνες και λιμνοδεξαμενές
LIFO NEWSROOM