Θεσσαλονίκη: Καρέ- καρέ η διάσωση 21χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Θεσσαλονίκη: Καρέ- καρέ η διάσωση 21χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο Facebook Twitter
0

Χάρη στην επέμβαση της πυροσβεστικής αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όταν ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο, στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να διασχίσει δρόμο που είχε καλυφθεί από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, εξαιτίας της κακοκαιρίας, στο χωριό Καβαλάρι. Όταν οι δύο 21χρονοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο αντιλήφθηκαν ότι τα ορμητικά νερά παρέσυραν το όχημα, προσπάθησαν να το εγκαταλείψουν.

Ο οδηγός πρόλαβε να βγει, όμως ο συνοδηγός παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και κατάφερε να πιαστεί από ένα δέντρο, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική και η αστυνομία και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 21χρονου.

Έπειτα από περίπου μία ώρα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν σώο τον νεαρό από τον χείμαρρο. Αφού τον εντόπισαν, του πέταξαν ένα σχοινί και άρχισαν να τον τραβούν προς το μέρος τους, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης του φώναζαν «Μην φοβάσαι, σε βγάλαμε». Ασθενοφόρο παρέλαβε τους δύο επιβαίνοντες στο όχημα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM