Τρίκαλα: Δημοτικό σχολείο έκλεισε λόγω φιδιών

Τρίκαλα: Έκλεισε δημοτικό σχολείο γιατί γέμισε με φίδια Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Το δημοτικό σχολείο του Ζάρκου στον δήμο Φαρκαδόνας στα Τρίκαλα θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες καθώς εντοπίστηκαν φίδια μέσα στο κτίριο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα trikalanews.gr, τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκαν μέσα στο σχολείο περισσότερα από τέσσερα φίδια, με τους μάρτυρες να κάνουν λόγο για οχιές, με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση από τον δήμο να κλείσει το κτίριο μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνσή τους.

Ήδη έχει μπει ειδική ομάδα στο σχολικό συγκρότημα, με τα παιδιά να αναμένεται να κάνουν τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης αύριο και μεθαύριο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς, η παρουσία των φιδιών στην περιοχή αποδίδεται στις πλημμύρες που προκάλεσαν οι τελευταίες κακοκαιρίες στην περιοχή καθώς αν και το Ζάρκο είναι στεγνό παραμένει κυκλωμένο από νερό. Το αποτέλεσμα ήταν τα φίδια να μπουν στο χωριό και δυστυχώς και μέσα στο σχολείο.

Όπως σημείωσε ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, δεν υπήρξε περιστατικό με δάγκωμα φιδιού ωστόσο το πρόβλημα δεν παραμένει να είναι σοβαρό.

Με πληροφορίες από trikalanews

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM