Τροχαία: 757 παραβάσεις για πάρκινγκ σε θέσεις ΑΜΕΑ μέσα σε μία εβδομάδα

Τροχαία: 757 παραβάσεις για πάρκινγκ σε θέσεις ΑΜΕΑ μέσα σε μία εβδομάδα Facebook Twitter
0

Συνολικά 757 παραβάσεις που αφορούσαν κυρίως στάθμευση σε θέσεις ατόμων με αναπηρία, αλλά και σε ράμπες διάβασης σημειώθηκαν την εβδομάδα 29 Οκτωβρίου-4 Νοεμβρίου.

Οι 2.546 έλεγχοι από συνεργεία της Τροχαίας πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «Παράβαση της εβδομάδας».

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης της ΕΛΑΣ, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Ειδικότερα, από 578 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 2.546 οχήματα και βεβαιώθηκαν 757 συναφείς παραβάσεις. Οι περισσότερες καταγράφηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (215), της Θεσσαλονίκης (64), των Χανίων (41), των Ιωαννίνων (39), της Κοζάνης (24) και των Σερρών (21).

Σημειώνεται ότι και την προηγούμενη εβδομάδα (22-28 Οκτωβρίου) είχαν επιλεγεί ως «παράβαση της εβδομάδας» οι ίδιες παραβάσεις. Στο πλαίσιο αυτό συνολικά και τις δυο εβδομάδες βεβαιώθηκαν 1.444 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM