Τσελίκ: Ο Καμμένος πρέπει να απομνημονεύσει τα λόγια του Τσίπρα για τις προκλήσεις

Τσελίκ: Ο Καμμένος πρέπει να απομνημονεύσει τα λόγια του Τσίπρα για τις προκλήσεις Facebook Twitter
Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ (EPA)
0

Αλλεπάλληλα είναι πλέον τα επικριτικά μηνύματα της Άγκυρας προς την Αθήνα, καθώς κλιμακώνεται η διμερής διπλωματική ένταση για τα κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο.

Μετά τον πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τη «σκυτάλη» πήρε σήμερα o υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, που επιτέθηκε προσωπικά στον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι οι προκλήσεις και η επιθετικότητα δεν αποτελούν ένδειξη ισχύος - ο υπουργός Άμυνας θα πρέπει να ακούσει αυτή τη φράση, να την απομνημονεύσει και να την επαναλαμβάνει κάθε μέρα» έγραψε ο Τσελίκ για τον Πάνο Καμμένο στο Twitter, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο.

Χθες, ο Έλληνας πρωθυπουργός διεμήνυσε πως η Ελλάδα μπορεί να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα και την εδαφική της ακεραιότητα.

«Δεν διαπραγματεύουμε, δεν παζαρεύουμε, δεν εκχωρούμε σπιθαμή των εδαφών της. Από το Διδυμότειχο ως τη Γαύδο, και από τους Οθωνούς ως το Καστελόριζο. Φυσικά, η Ελλάδα ούτε απειλεί, αλλά ούτε φοβάται κανέναν», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Ελλάδα / Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Οι γυναίκες στην Ελλάδα υπερτερούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, η ακαδημαϊκή υπεροχή δεν συνοδεύεται από ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο
LIFO NEWSROOM