Ύποπτο δέμα σε σπίτι δικαστικού που σχετίζεται με τη υπόθεση Noor One

Ύποπτο δέμα σε σπίτι δικαστικού που σχετίζεται με τη υπόθεση Noor One Facebook Twitter
Dimitris Panidis/SOOC
0

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύποπτο δέμα εστάλη πριν από λίγη ώρα σε σπίτι δικαστικού στην Καισαριανή που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικαστικός δέχθηκε ένα δέμα στο σπίτι του στην Καισαριανή το οποίο ήταν σε φάκελο Α4. Από το δέμα προεξείχαν κάποια καλώδια και αυτομάτως πέταξε το δέμα από το μπαλκόνι στον κήπο του. Όπως διαπιστώθηκε, η βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε ένα βιβλίο και στο εσωτερικό της εντοπίστηκαν κροτίδες και ξυραφάκια.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ομάδες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίες εξουδετέρωσαν το πακέτο με ελεγχόμενη έκρηξη.

Υπενθυμίζεται ότι χτες, η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά πρότεινε τις ανώτατες ποινές για τους κατηγορούμενους της υπόθεσης μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noοr one» τον Ιούνιο του 2014, στη δίκη που διεξάγεται στα στρατιωτικά δικαστήρια του Ρουφ.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τις ποινές θα ανακοινωθεί την Τρίτη 2 Αυγούστου, ενώ ότι η εισαγγελέας είχε απορρίψει όλα τα αιτήματα των καταδικασθέντων για αναγνώριση ελαφρυντικών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Ελλάδα / Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αρχαία Ολυμπία, όπου 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της για επίθεση και απειλές. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρχές και την δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
Σαλαμίνα: Συνελήφθη εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Ελλάδα / Σαλαμίνα: Συνελήφθη εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος παρείχε θεραπευτικές συνεδρίες ειδικής αγωγής στον οικιακό χώρο ανηλίκων που είχαν διαγνωστεί με ψυχοκινητικές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες
LIFO NEWSROOM