"Ζούμε στα όρια της φτώχειας"

"Ζούμε στα όρια της φτώχειας" Facebook Twitter
0

Σε απεργία πείνας, για τέταρτη ημέρα σήμερα, βρίσκεται ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών, Νίκος Σελαλματζίδης, ο οποίος επέλεξε αυτόν τον τρόπο προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για την κοινωνική πολιτική που ασκείται στους πολύτεκνους και η οποία τους οδηγεί ουσιαστικά στην εξαθλίωση. 

Ο κ. Σελαλματζίδης δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του, έως ότου οι υπεύθυνοι που παίρνουν τις αποφάσεις για τις ζωές μας, συνειδητοποιήσουν πως οι πολύτεκνοι πλέον ζουν στα όρια της φτώχειας λόγω της μνημονιακής πολιτικής. Μεταξύ άλλων, οι πολύτεκνοι διαμαρτύρονται για τη διακοπή της ισόβιας σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, τη διακοπή της παροχής των πολυτεκνικών επιδομάτων, τη θέσπιση των νέων εισοδηματικών κριτηρίων για τα πολυτεκνικά επιδόματα και για τα νέα μέτρα φορολόγησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα πει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην γίνει η καταγγελία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα κατονομάσει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην τον καταγγείλει

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν για να μην προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ελλάδα / Κάμερες στην Αττική: Τα πρώτα αποτελέσματα, σε ποιους δρόμους υπάρχουν - Πάνω από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες

Η πιλοτική εγκατάσταση καμερών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ σημεία υψηλής επικινδυνότητας στην Αττική
THE LIFO TEAM