Ο Τζουντ Λω, ο Τζον Πρέσκοτ (πρώην αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης) και άλλα 17 άτομα κατάφεραν και πήραν αποζημίωση ως θύματα των υποκλοπών που διενήργησε η εφημερίδα News of the world συμφερόντων Ρούμπερτ Μέρντοχ.
Ως γνωστών η βρετανική tabloid εφημερίδα βρέθηκε μπλεγμένη σε ένα μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπών, το οποίο αφορούσε 800 περίπου άτομα μέσα στην προηγούμενη δεκαετία, του οποίου η αποκάλυψη επέφερε το κλείσιμό της ανεγείροντας πολλές συζητήσεις για τις πρακτικές που ακολουθούν αντίστοιχα media παγκοσμίως σήμερα.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους, ο Τζουντ Λο πήρε αποζημίωση 130.000 λίρες, ο βουλευτής των Εργατικών Κρις Μπράιαντ 30.000 λίρες, η Σάντι Φροστ 50.000 λίρες, ενώ το ποσό που επιδόθηκε στον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι Άσλει Κόουλ δεν ανακοινώθηκε.
TV & Media /
Αποζημιώθηκαν 19 θύματα των υποκλοπών της News of the world

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Χονγκ Κονγκ: Η ερώτηση των 100.000 ευρώ στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Επιβεβαιώθηκαν οι πρώτοι νεκροί από το μαζικό μπλακ άουτ στην Ισπανία

Τα χάπια απώλειας βάρους πιθανή λύση για την παχυσαρκία στις φτωχότερες χώρες, λένε οι ειδικοί

Γραφείο κηδειών κατοικιδίων πετούσε τις σορούς στα σκουπίδια και έδινε ψεύτικες στάχτες στους κηδεμόνες

Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

σχόλια