«Atlas»: Κυκλοφόρησε το πρώτo trailer της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ

«Atlas»: Κυκλοφόρησε το πρώτo trailer της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ Facebook Twitter
Φωτ. : Youtube
0

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer της ταινίας «Atlas», στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια στην νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Netflix που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου, έχει αναλάβει να σώσει την ανθρωπότητα και όπως διακρίνεται και στο trailer, πρώτη φορά την βλέπουμε σε δράση. Η Τζένιφερ Λόπεζ υποδύεται την Atlas Shepherd, μια πανέξυπνη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ταινίας.

«Συμμετέχει σε μια αποστολή για τη σύλληψη ενός αποστάτη ρομπότ, με το οποίο μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Αλλά όταν τα σχέδια πάνε στραβά, η μόνη της ελπίδα να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή του Netflix. 

Υπενθυμίζεται πως η περσινή επιτυχία της Τζένιφερ Λόπεζ «The Mother», βρίσκεται στην όγδοη θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς αγγλόφωνες ταινίες στο Netflix. Τη σκηνοθεσία στην ταινία «Atlas» υπογράφει ο Μπραντ Πέιτον, ενώ εκτός από την διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια στο καστ συμμετέχουν, οι Σιμού Λιού, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Γκρεγκ Τζέιμς Κόχαν, Λάνα Παρίλα και Μαρκ Στρονγκ.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM
«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM