Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη η Ζεντάγια. Αυτή τη φορά η αφίσα της ταινίας είναι η έμπνευση

Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη η Ζεντάγια. Αυτή τη φορά η αφίσα της ταινίας είναι η έμπνευση Facebook Twitter
Φωτ.: luxurylaw/ Ιnstagram
0

Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη εμφανίζεται η Ζεντάγια για την προώθηση της νέας της ταινίας, The Challengers. 

Το συγκεκριμένο φόρεμα, είναι η δεύτερη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη για τη διάσημη σταρ. Αυτή τη φορά, το δεύτερο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη για τη Ζεντάγια εμπνέεται από την αφίσα της ταινίας. Το μίνι φόρεμα με τα μακριά μανίκια αναδημιουργεί τη φωτογραφία της Ζεντάγια με χιλιάδες λαμπερές ψηφίδες. Ο στυλίστας της σταρ μοίρασε φωτογραφίες τόσο από το τελικό αποτέλεσμα όσο και από τα στάδια της δημιουργίας του.

Πρόσφατα, στο πάρτι μετά την πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ, η Ζεντάγια εμφανίστηκε με δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας: Μία τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη, σε neon κίτρινο-πράσινο χρώμα που παραπέμπει στα μπαλάκια του τένις και στην υπόθεση της ταινίας. Εξάλλου, στη μέση της Ζεντάγια είχε τοποθετηθεί ένα πραγματικό μπαλάκι τένις, κάνοντας ξεκάθαρη την αναφορά.

Στην ταινία «Challengers» η Ζεντάγια υποδύεται την Tashi, μία πρωταθλήτρια τένις που υποχρεώνεται να σταματήσει την καριέρα της, λόγω τραυματισμού. Στην ταινία, η Ζεντάγια συμπρωταγωνιστεί με δύο άντρες που μπλέκονται στη ζωή της και τους οποίους υποδύονται οι Josh O'Connor και Mike Faist και όλοι μαζί ταξιδεύουν τους θεατές σε μία υπόθεση η πλοκή της οποίας εξελίσσεται στο παρόν και στο παρελθόν.


 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM