Νέα αναβολή για την ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die»

Νέα αναβολή για την ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» Facebook Twitter
Νέα αναβολή για την ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» (Universal)
0

Η κυκλοφορία της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ αναβάλλεται ακόμα μία φορά. 

Η πρεμιέρα του No Time To Die είχε ήδη μεταφερθεί από τον Απρίλιο στον Νοέμβριο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Τώρα, παίρνει νέα αναβολή για τις 2 Απριλίου 2021, «για να το δει ένα παγκόσμιο κινηματογραφόφιλο κοινό», σύμφωνα με δήλωση στον ιστότοπο της ταινίας.

«Οι παραγωγοί MGM, Universal και (οι παραγωγοί) της ταινίας του Μποντ, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν σήμερα ότι η κυκλοφορία του No Time To Die, της 25ης ταινίας της σειράς Τζέιμς Μποντ, θα καθυστερήσει έως τις 2 Απριλίου 2021, προκειμένου να προβληθεί σε ένα παγκόσμιο κινηματογραφόφιλο κοινό.

»Κατανοούμε ότι η καθυστέρηση είναι απογοητευτική για τους θαυμαστές μας, αλλά ανυπομονούμε να μοιραστούμε το No Time To Die τον επόμενο χρόνο».

Στο No Time To Die ο Ντάνιελ Κρέγκ θα εμφανιστεί για τελευταία φορά ως Τζέιμς Μποντ. Πριν από ακριβώς έναν μήνα κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του «No Time To Die».

Το βίντεο διάρκειας δυο λεπτών και 34 δευτερολέπτων, που δίνει μια πρώτη ιδέα της πολυαναμενόμενης ταινίας, κλείνει με μια αινιγματική φράση, εντείνοντας ακόμη περισσότερη την αγωνία των φανς: «Αυτή είναι η αποστολή που αλλάζει τα πάντα».

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM