Σπίρτζης για άδειες: Αν δεν συμμορφωθεί η Digea, θα παρέμβει η Πολιτεία - Μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης

Σπίρτζης για άδειες: Αν δεν συμμορφωθεί η Digea, θα παρέμβει η Πολιτεία - Μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, τόνισε πως το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, προσθέτοντας μάλιστα ότι κάποιοι έδωσαν σκληρή μάχη για να μην πληρώσουν οι επιχειρηματίες, αλλά δεν το πέτυχαν.

Αναφερόμενος στο θέμα της Digea, ο υπουργός Υποδομών έδωσε συνέχεια στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, διευκρινίζοντας ότι τα κανάλια που δεν θα πάρουν άδεια πανελλαδικής εμβέλειας θα σταματήσουν να εκπέμπουν μέσω Digea εντός 90 ημερών.

Στη συνέχεια, ο κ. Σπίρτζης εξήγησε ότι σε περίπτωση που η Digea δεν συμμορφωθεί με τη νομοθεσία, τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας υποχρεούνται να πράξουν το καθήκον τους.

Ο υπουργός υποστήριξε επίσης ότι οι εργαζόμενοι στον χώρο των ΜΜΕ δεν θα μείνουν άνεργοι, αφού οι νέοι ιδιοκτήτες καναλιών θα απορροφήσουν το προσωπικό, καθώς ο νόμος προβλέπει ελάχιστο αριθμό εργαζόμενων για κάθε σταθμό. Τέλος, αναφερόμενος στα περιφερειακά κανάλια, εξήγησε ότι θα συνεχίσουν να εκπέμπουν μέχρι να γίνει διαγωνισμός.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM