Το STAR κατέθεσε αίτηση για τηλεοπτική άδεια στο ΕΣΡ

Το STAR κατέθεσε αίτηση για τηλεοπτική άδεια στο ΕΣΡ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR κατέθεσε, πριν από λίγο, φάκελο με την αίτησή του για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο κανάλι που καταθέτει αίτηση, μετά τον ΣΚΑΪ που έχει ήδη υποβάλλει εδώ και δύο μέρες τον φάκελο υποψηφιότητάς του.

Στα γραφεία του ΕΣΡ, τα οποία από χθες φυλάσσονται από ισχυρή ομάδα αστυνομικών δυνάμεων, οι επτά ομάδες υποδοχής είναι έτοιμες να παραλάβουν τους φακέλους των υποψηφίων ενδιαφερομένων για μια τηλεοπτική άδεια.

Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ώρα κατάθεσης των φακέλων είναι σήμερα στις 15:00 και σύμφωνα με όσα τόνισε ο αντιπρόεδρος της Αρχής Ροδόλφος Μορώνης, καμία αίτηση δεν θα γίνει αποδεκτή μετά το πέρας της συγκεκριμένης ώρας.

Νωρίς το απόγευμα θα δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα των υποψηφίων ενδιαφερομένων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM