Τρείς γνωστοί δημοσιογράφοι αποχώρησαν από το MEGA

Τρείς γνωστοί δημοσιογράφοι αποχώρησαν από το MEGA Facebook Twitter
2

Τρεις γνωστοί δημοσιογράφοι του Mega αρνήθηκαν τις νέες μειώσεις μισθού που επέβαλε η διοίκηση του σταθμού και αποχώρησαν από το κανάλι της Μεσογείων.

Πληροφορίες που δημοσιεύει το aixmi.gr, το οποίο ανήκει στον πρώην διευθυντή ενημέρωσης του ΜΕΓΚΑ κ. Παναγιωτόπουλο,  αναφέρουν ότι αποχώρησαν παίρνοντας την αποζημίωση τους,  ο Στρατής Αγγελής που έκανε τα διεθνή θέματα και είχε μακρά εμπειρία και αποστολές  σε πολεμικά μέτωπα, η Κωνσταντίνα Καζαντζή που κάλυπτε το πειραϊκό και ναυτιλιακό ρεπορτάζ και ο Στέλιος Παπαπέτρου υπεύθυνος για το ασφαλιστικό και εργατικό ρεπορτάζ, πολύ έμπειρος και αυτός όπως και οι δύο προηγούμενοι συνάδελφοι του.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια