Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα είναι ο νέος Μπάτμαν με σκηνοθέτη τον Ματ Ριβς

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα είναι ο νέος Μπάτμαν με σκηνοθέτη τον Ματ Ριβς Facebook Twitter
0

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον λέγεται πως είναι ο κορυφαίος «υποψήφιος» για τον ρόλο του Μπάτμαν στην επερχόμενη ταινία του Ματ Ριβς για την Warner Bros.

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμη επίσημη συμφωνία και η σχετική πρόταση δεν έχει επιβεβαιωθεί, ξένα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν από χθες το όνομα του Ρόμπερτ Πάτινσον ως επικρατέστερο για τον διάσημο ήρωα, ενώ για τον ρόλο έχουν ακουστεί επίσης τα ονόματα των Armie Hammer, Nicholas Hoult και Aaron Taylor-Johnson.

Ο Ματ Ριβς, που ήταν πίσω από την τριλογία «Planet of the Apes» (Ο Πλανήτης των Πιθήκων), ανέλαβε να σκηνοθετήσει την νέα ταινία με δικό του σενάριο για τον ήρωα της DC Comics μετά την αποχώρηση του Μπεν Άφλεκ από την αντίστοιχη θέση το 2017. 

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει ελάχιστα γνωστά για την πλοκή της νέας ταινίας, αλλά τον περασμένο Ιανουάριο ο Ματ Ριβς είπε σε συνέντευξή του πως «δεν υπάρχει Μπάτμαν χωρίς έναν κακό». Ο ηθοποιός θα σκηνοθετήσει την ταινία με τον συνεργάτη του, Ντίλαν Κλαρκ, από το «Planet of the Apes». 

Όσο για τον Ρόμπερτ Πάτινσον, ο 32χρονος ηθοποιός δεν είναι άγνωστος στην DC Comics, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει στην διάσημη σειρά ταινιών «Twilight». Τελευταία ωστόσο προτιμά ρόλους σε μικρότερου budget ταινίες, όπως το «High Life», ενώ επίκειται η συνεργασία του με την Warner Bros. για την νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν.

Η νέα ταινία «Batman» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2021.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Αρχαιολογία & Ιστορία / Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ είπε στο BTA ότι αυτοί οι βωμοί αποδεικνύουν πλήρως το γεγονός ότι ο μεγάλος ναός του Διονύσου βρισκόταν στο συγκρότημα
THE LIFO TEAM
Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Αρχαιολογία & Ιστορία / Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Ο υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας το χαρακτήρισε: «μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στον κόσμο της υποβρύχιας αρχαιολογίας»
THE LIFO TEAM