LIVE!

Εκλογές 2019: Πατούλης - Μέσα από το έργο θα προχωρήσουμε μπροστά

Εκλογές 2019: Πατούλης - Μέσα από το έργο θα προχωρήσουμε μπροστά Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ψήφισε πριν από λίγο στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.

Ο κ. Πατούλης, μετά την ψηφοφορία, σημείωσε ότι οι σημερινές εκλογές σηματοδοτούν μια «νέα αρχή για την Αττική» και πρόσθεσε ότι το κύριο για τον ίδιο και την παράταξή του είναι «να δημιουργήσουν στους πολίτες την αισιοδοξία ότι, μέσα από έργο, θα προχωρήσουμε μπροστά».

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM