Φαραντούρης: Τζάκρη και Πούλου παίρνουν την ιστορική ευθύνη να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ που τις εξέλεξε από την Αντιπολίτευση

Φαραντούρης: Τζάκρη και Πούλου παίρνουν την ιστορική ευθύνη να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ που τις εξέλεξε από την Αντιπολίτευση Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης αντέδρασε στην ανεξαρτητοποίηση της Θεοδώρας Τζάκρη και της Γιώτας Πούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο αφού ανακοινώθηκε.

Η απόφαση Τζάκρη και Πούλου, οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθιστώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα.

Ο Νίκος Φαραντούρης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, τονίζοντας στους «Αταίριαστους» για τις δύο πρώην πια συναδέλφους του, ότι «παίρνουν την ιστορική ευθύνη να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ από την αξιωματική αντιπολίτευση».

«Λυπούμαι γι' αυτό. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται. Είναι ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη ανασυγκρότησης και φυγής προς τα μπρος. Και νομίζω ότι το είπα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο χθες στο debate των υποψηφίων πολιτικών αρχηγών και προσερχόμενος και εξερχόμενος από την ΕΡΤ. Θέλουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει ένα μικρό κόμμα όπως το δείχνουν δημοσκοπήσεις ή να κερδίσει ξανά το χαμένο κύρος του; Αν θέλουν το δεύτερο. οι φίλοι και τα μέλη να ανασκουμπωθούν. Να πάνε στις κάλπες μας την Κυριακή» είπε αρχικά ο Νίικος Φαραντούρης για να σχολιάσει στην πορεία, τις δύο σημερινές ανεξαρτητοποιήσεις ρίχνοντας την ευθύνη σε Τζάκρη και Πούλου για τις εξελίξεις «στο κόμμα που τις εξέλεξε».

«Προφανώς φέρουν ευθύνη. Το πιο σημαντικό είναι η υποκρισία, διότι οι πιο δυνατές φωνές που φώναζαν στα τηλεοπτικά πάνελ πριν μερικούς μήνες, όταν άλλοι συνάδελφοί τους έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αυτές που αποχωρούν σήμερα αλλά τέλος πάντων, επαναλαμβάνω με το ζόρι παντρειά δε γίνεται.

Καλή τύχη τους εύχομαι δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Παίρνουν την ιστορική ευθύνη  να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ από τους εξέλεξε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είναι πολιτειακή θέση» δήλωσε ο Νίκος Φαραντούρης.

 
 
 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM