Live

Κωνσταντοπούλου: 16 χρόνια μετά, η απόφαση καταδίκης του δολοφόνου Κορκονέα, δεν έχει γίνει αμετάκλητη ως προς την ποινή

Κωνσταντοπούλου: 16 χρόνια μετά, η απόφαση καταδίκης του δολοφόνου Κορκονέα, δεν έχει γίνει αμετάκλητη ως προς την ποινή Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Δήλωση για τα 16 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, «η οποία μαζί με τον σπουδαίο Νίκο Κωνσταντόπουλο, μάχονται δίπλα στην οικογένεια του Αλέξανδρου, για απόδοση δικαιοσύνης μέχρι τέλους» όπως σημείωσε σε ανακοίνωσή της η «Πλεύση Ελευθερίας».

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «16 ολόκληρα χρόνια μετά, η δικαστική απόφαση καταδίκης του δολοφόνου Κορκονέα, δεν έχει γίνει αμετάκλητη, ως προς την ποινή».

Παράλληλα, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», «κατήγγειλε δικαστικούς και παραδικαστικούς μηχανισμούς, που ενεργοποιούνται και άλλοτε δίνουν, άλλοτε αποσύρουν ένα ελαφρυντικό στον δολοφόνο, που δεν έπρεπε να δοθεί».

«Δεν είναι δυνατόν σε ένα Κράτος Δικαίου, η δολοφονία ενός ανήλικου παιδιού από αστυνομικό να μην τιμωρείται παραδειγματικά», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε, ότι «αυτή η επανερχόμενη, σκανδαλώδης, ευμένεια και εύνοια, είναι που οπλίζει το χέρι κάθε επόμενου Κορκονέα. Τα παιδιά που και σήμερα ξεσηκώνονται και διεκδικούν, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα και το δικαίωμα κάθε παιδιού και κάθε ανθρώπου στη ζωή, αξίζουν έναν καλύτερο κόσμο, όπου κανένα παιδί, κανένας Αλέξανδρος, δεν θα κινδυνεύει να δολοφονηθεί, ανυπεράσπιστος, ανυποψίαστος, από κρατικό όργανο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

Live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM