Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Βάσω Παπανδρέου άφησε το δικό της αποτύπωμα στην ευρωπαϊκή πολιτική»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Βάσω Παπανδρέου άφησε το δικό της αποτύπωμα στην ευρωπαϊκή πολιτική» Facebook Twitter
Βάσω Παπανδρέου/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της Βάσως Παπανδρέου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή της στην πολιτική ζωή της χώρας. 

Με ανάρτησή του, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε τη «δυνατή προσωπικότητα» της Παπανδρέου και το γεγονός ότι, παρά τις πολιτικές διαφορές, εκείνη άφησε το αποτύπωμά της τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή. Η Παπανδρέου υπηρέτησε σε κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές θέσεις, ενώ υπήρξε και Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Βάσω Παπανδρέου θα μείνει στη μνήμη με την αφοσίωση των φίλων της και τον σεβασμό των αντιπάλων της, καταλήγοντας με θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της​. 

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: 

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Βάσως Παπανδρέου. Αν και βρεθήκαμε σε αντίθετες όχθες, οφείλω να αναγνωρίσω ότι υπήρξε μια δυνατή προσωπικότητα. Υπηρέτησε πολλές κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές θέσεις, αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα και στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή ως Επίτροπος της πατρίδας μας. Θα τη συνοδεύουν, έτσι, η αφοσίωση των φίλων και ο σεβασμός των αντιπάλων της.

Στην οικογένεια και τους ανθρώπους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Πολιτική / Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά, δηλώνει με έμφαση το Μαξίμου προς βουλευτές και υπουργούς που ζήτησαν αυξήσεις στους μισθούς πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM