NΔ: Ούτε μας τελειώσαν, ούτε μας διέλυσαν

NΔ: Ούτε μας τελειώσαν, ούτε μας διέλυσαν Facebook Twitter
3

«Προχωρήσαμε σε μια εκλογική διαδικασία που κατάφερε να ενώσει τους πάντες εσωκομματικά. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προχώρησε χωρίς ρήξεις. Δεν άλλαξε τίποτα γιατί η εντολή του δεν ηταν εντολή εκλογών, αλλά εσωκομματικής διαδικασίας για εκλογή αρχηγού. Οι εκλογές προέκυψαν αιφνιδιαστικά και εκείνος προχώρησε με σεβασμό στη λαϊκή βούληση» ανέφεραν πηγές της Συγγρού σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, επισημαίνοντας ότι ο κ. Μεϊμαράκης πέτυχε τη μεγαλύτερη συσπείρωση που είχε ποτέ η ΝΔ.


«Το κόμμα ούτε διαλύθηκε, ούτε το τελείωσαν. Ο πρόεδρος της ΝΔ αυτή τη στιγμή ειναι η συνείδηση της παράταξης και ο καταξιωμένος πρόεδρος στην κοινή γνώμη. Είτε μείνει είτε φύγει, ειναι εγγύηση, είναι ένα κεφάλαιο για την παράταξη. Αυτό που τον απασχολεί είναι τι θα γίνει με τη χώρα» , σημειώνουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Να δουμε την κυβέρνηση, να ακούσουμε τις προγραμματικές δηλωσεις και η στάση που θα τηρήσουμε θα είναι υποστηρικτική σε καθετί αναπτυξιακό. Κάθε νομοσχέδιο θα το κρίνουμε ξεχωριστά και θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε ότι είναι λάθος. Θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα κατά νομό και δήμο».


Σχετικά με τα εσωκομματικά στη ΝΔ τονίζουν ότι είναι άλλη η διαδικασία εκλογής ηγεσίας και άλλο το συνέδριο. «Η διαδικασία θα ανοίξει χωρίς να ζητηθεί και όλα θα γίνουν στην ωρα τους» σημειώνουν, ενώ σε ερώτηση αν ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος απαντούν: «Θα δούμε».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Καλά κρασσά κ.Μέμο...3 συνεχόμενες ήτες και ακόμη πιστεύεις οτι δεν σάς διέλυσαν.... αμ βέβαια με τον Αδωνι,το Βορίδη και μερικούς άλλους απροσάρμοστους που κρατάτε ακόμα..αυτά και χειρότερα θα πάθετε...
Δεν σας τελείωσαν ακόμα,αλλά θα σας αποτελειώσουν(οχι κατά ανάγκη ο Τσίπρας)αν δεν ανανεωθείτε σε πρόσωπα και ιδέες...με την Μισέλ,τον Παπαμιμίκο και τον νεανία Καραμανλή,χαϊρι δεν βλέπω να΄χετε.