Ο Καμμένος φέρεται τώρα να κάνει πίσω στα σχέδια του

Ο Καμμένος φέρεται τώρα να κάνει πίσω στα σχέδια του Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Να κάνει πίσω στα σχέδια του για στράτευση των γυναικών φέρεται ο Πάνος Καμμένος, μετά και τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο υπουργός Άμυνας  αφήνει να διαρρεύσει ότι «μια κουβέντα κάναμε, μια σκέψη ήταν, μια πρόταση και τίποτα άλλο».

Η υποχώρηση αυτή έρχεται μετά και το «άδειασμα» από το ΣΥΡΙΖΑ και από στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο κ. Φίλης που δήλωσε ότι δεν υπάρχει σχέδιο για ίδρυση στρατιωτικών λυκείων.

Ο «Βηματοδότης» αναφέρει επίσης ότι υπήρχε και σκέψη για αύξηση της θητείας στους 12 μήνες, πλην όμως προτού καν δημοσιοποιηθεί η «σκέψη» έδειξε τα δόντια της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM