Παππάς: Συγκεκριμένα συμφέροντα ενοχλούνται από τα βήματα της ΕΡΤ

Παππάς: Συγκεκριμένα συμφέροντα ενοχλούνται από τα βήματα της ΕΡΤ Facebook Twitter
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
2

«Συγκεκριμένα συμφέροντα ενοχλούνται από τα βήματα της ΕΡΤ και στο ποδόσφαιρο, αλλά την κυβέρνηση δεν την πτοούν τέτοιου τύπου επιθέσεις», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Απαντώντας για την ΕΡΤ, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι γίνονται σημαντικά βήματα για τη χειραφέτησή της από την DIGEA και την «αμαρτωλή» ΑΕΠΙ, και αυτές οι κινήσεις έχουν ερεθίσει τη Νέα Δημοκρατία, η οποία βλέπει και τις μετρήσεις της τηλεθέασης να ανεβαίνουν, και κλιμακώνει τις επιθέσεις της.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ πρόσθεσε ότι και αυτές τις επιθέσεις τις αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και κάλεσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να λογικευτούν και να επιστρέψουν στη δημόσια τηλεόραση.

«Αυτή την κυβέρνηση δεν την πτοούν τέτοιου τύπου επιθέσεις, και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν κάποιοι. Ο συγκεκριμένος οργανισμός ενοχλείται από τα τελευταία βήματα με την ΕΡΤ και το ποδόσφαιρο, καθώς και την ανάληψη του έργου για το barcode (σ.σ. κυκλοφορίες των εφημερίδων). Τα συμφέροντα είναι πάρα πολύ συγκεκριμένα (Πρακτορείο διανομής Τύπου που ανήκει στον κ. Μαρινάκη), έχουν φύγει εφημερίδες από τις μετρήσεις. Θα θέλανε πολλοί αυτό το έργο να μην προχωρήσει, και κάποιοι επιθυμούσαν αυξημένο έλεγχο πάνω σε ποδοσφαιρικές ομάδες που είχαν προβλήματα. Το γεγονός ότι η ΕΡΤ μπήκε δυναμικά και σε αυτό το πεδίο και δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο, μετά από πολλά χρόνια, να παρακολουθεί δωρεάν παιχνίδια ποδοσφαίρου Α' εθνικής, αυτό ενοχλεί. Αλλά εμείς το αντιμετωπίζουμε με την ψυχραιμία του προβλεπόμενου γεγονότος και συνεχίζουμε» ανέφερε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Μα οι διορισμένοι από τον ίδιο τον καταγγέλουν. Όλοι πέρασαν στην Ν.Δ.ξαφνικά;Όσο γιά τις μετρήσεις τηλεθέασης, είναι τέτοια η αθλιότητα των άλλων καναλιών, που εκτός "ειδήσεων" και "ενημέρωσης", όλο και κάτι θα βρεις στα κρατικά.