«Πόρτα» στον Βαρουφάκη σε ιδιωτική λέσχη του Λονδίνου

«Πόρτα» στον Βαρουφάκη σε ιδιωτική λέσχη του Λονδίνου Facebook Twitter
Το Reform Club
6

«Πόρτα» έριξε λέσχη του Λονδίνου στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη επειδή το ντύσιμο του δεν ήταν σύμφωνα με το dress code. Ο κ. Βαρουφάκης έφτασε στο Reform Club συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό Οικονομικών λόρδο Λαμόντ.  

Την είδηση δημοσιεύουν οι Financial Times που γράφουν:  «Ο Έλληνας οικονομολόγος σίγουρα εντυπωσίασε το βράδυ της Δευτέρας όσους συνάντησε στο Σίτι. Στη δίωρη ομιλία του καταχειροκροτήθηκε, ενώ μίλησε με άψογα αγγλικά- καλύτερα και από το σύνολο της βρετανικής κυβέρνησης. Ωστόσο, δεν πήγαν όλα όπως είχαν προγραμματιστεί στο Λονδίνο. Ο λόρδος Λαμόντ ήθελε να κάνει ένα πρωινό δώρο για τον φίλο του στο Reform Club, όμως δεν του επετράπη η είσοδος, καθώς δεν φορούσε γραβάτα. Οι πορτιέρηδες του Club δεν δέχτηκαν ότι δεν υπάρχει η γραβάτα στην γκαρνταρόμπα του Βαρουφάκη. Ετσι, Λαμόντ και Βαρουφάκης πήγαν στο γωνιακό και λιγότερο επίσημο Sofitel»

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Το οτι ο Λορδος (!) Λαμοντ δεν γνωριζε το dress code της Λεσχης του δυσκολευομαι να το πιστεψω ! Το οτι ισως περιμενε ο Yanis να φορεσει γραβατα(μια απο τις οποιες,παρεμπιπτοντως,διαθετει εν αφθονια,οπως και σακκακια σε πολλα μεγεθη, η ρεσεψιον καθε λεσχης )αλλα αυτος δεν το δεχτηκε,μου ακουγεται λογικοτερο !Εν πασει περιπτωσει.Το dress code εφαρμοζεται σε πολλα Λοδρεζικα clubs (λεσχες) και δεν περιοριζεται μονον στην "υποχρεωτικη γραβατα".Δεδομενου οτι οι λεσχες ειναι ιδωτικες εχουν καθε δικαιωμα να "αυτοεπιβαλλουν"στα μελη τους κανονες στην βαση του "αν σας αρεσει,αν οχι στο καλο".Μην ξεχναμε οτι παλαιοτερα σε πολλα αγγλοσαξωνικα "δημοσιας χρησης καταστηματα ψυχαγωγιας",απο τις pub και τα εστιατορια,μεχρι ακομη και κινηματογραφους,υπηρχε αναρτημενη ,πανω απο την εισοδο,η πινακιδα "Right of admission reserved",που σημαινει οτι μπαινεις μεσα μονον αν θελει ο ιδιοκτητης.Ομως τα δικαιωματα του "ιδιοκτητη" δεν ειναι παντα απεριοριστα.Παλαιοτερα το μεγαλυτερο ποσοστο των Λονδρεζικων λεσχων απαγορευε αυστηρα την εισοδο γυναικων.Αυτο το taboo επεσε,ειτε λογω των κοινωνικοπολιτικων εξελιξεων,ειτε με αποφασεις δικαστηριων.