Συνάντηση Κικίλια με τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας - Τι δεσμεύτηκε ο υπουργός

Συνάντηση Κικίλια με τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας - Τι δεσμεύτηκε ο υπουργός Facebook Twitter
0

Με τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι πέρυσι το Πάσχα, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ, θα στηρίξουν τη μάχη που δίνει η οικογένεια για την αποκατάσταση της υγείας της Αλεξίας.

Πριν από μερικές ημέρες, ο πατέρας της 8χρονης ανέφερε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη μεταφοράς της κόρης του σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.

«Σε ένα δωμάτιο μέσα καθηλωμένοι. Εγώ, η σύζυγός μου και το παιδάκι μου, στο κρεβάτι. Ούτε μιλά, ούτε τίποτα. Μόνο κουνά λίγο τα άκρα του. Γιατί να τύχει αυτό σε μένα; Ντροπή του γι αυτό που μας έκανε. Κατέστρεψε ένα σπίτι», ανέφερε ο πατέρας της 8χρονης μιλώντας στο Star.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως συζητήθηκε στο δικαστήριο της Θήβας το αίτημα για αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που ζητάει η οικογένεια της Αλεξίας από τον φερόμενο ως δράστη.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Μήτσαινας, μιλώντας στην ΕΡΤ, η κατάσταση της 8χρονης «δεν έχει μεταβολές. Δεν επικοινωνεί με τους γονείς της. Είναι ένας Γολγοθάς. Ζουν κάτι πρωτόγνωρο αυτοί οι άνθρωποι. Μετά λύπης λέω ότι πολύ δύσκολα θα αποκατασταθεί η μικρή».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ηγηθώ οι πολιτικοί να δικάζονται από τους φυσικούς τους δικαστές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ηγηθώ της προσπάθειας οι πολιτικοί να δικάζονται από τους φυσικούς τους δικαστές

«Δικαίωση μίας πάγιας ελληνικής θέσης η συμπερίληψη στη Λευκή Βίβλο» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλες - Τι είπε για μεταναστευτικό, εξοπλισμούς και Τριαντόπουλο
LIFO NEWSROOM