ΣΥΡΙΖΑ: «Τα νέα μέτρα Μητσοτάκη είναι μόλις 404 εκατ. ευρώ - Οικονόμου: «Έχετε πρόβλημα στην αριθμητική»

ΣΥΡΙΖΑ: «Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ είναι μόλις 404 εκατ. ευρώ» - Οικονόμου: «Έχετε πρόβλημα με την αριθμητική» Facebook Twitter
Το κοινοβούλιο της Ελλάδας - Πηγή: Eurokinissi.
0

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Χθες πήγες της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησαν το Μαξίμου πως το πραγματικό ύψος των οικονομικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ανέρχεται σε «μόλις 404 εκατομμύρια ευρώ».

Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι τα 3,5 δισεκατομμύρια σε οικονομικά μέτρα που «προπαγανδίζει η κυβέρνηση» αποτελούν «μαγική εικόνα». 

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται «στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος τους είτε για επανάληψη μέτρων που ισχύουν ήδη, είτε για μέτρα που παρατείνονται για ορισμένους μήνες, είτε για μέτρα που έχουν ήδη προϋπολογισθεί και ανακοινωθεί ξανά στο παρελθόν».

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απάντησε στη σφοδρή κριτική του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας πως «η αξιωματική Αντιπολίτευση έχει πρόβλημα με την αριθμητική. Αυτό είναι γνωστό χρόνια».

«Η αμηχανία που διέπει την αντιπολίτευση μετά την ομιλία του πρωθυπουργού αποδεικνύει εμφατικά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε πειστικά στις ανησυχίες της ελληνικής κοινωνίας και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των πολιτών», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM