Για την επιβολής Ζαχαριαδικής τακτικής έκανε λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Τατσόπουλος στην ομιλία του στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος, με αφορμή την επίθεση εναντίον του, σε κάποιους που στοχοποιούν και χαρακτηρίζουν αργυρώνητους όποιους δεν είναι στην ομάδα τους.
Ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις για τον κ. Μουλόπουλο αναρωτώμενος πως είναι δυνατόν να ξεπλένεται με την συμμετοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν επι δεκαετίες, υπήρξε διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ, και συμμετείχε ως πολιτικός συντάκτης και αρχισυντάκτης σε όλες τις βραδινές συσκέψεις της εφημερίδας.
"Δεν είμαι γελωτοποιός, ούτε βιζιτού, για κάποιους έγινα ξαφνικά ο εντεταλμένος της ΧΑ", τόνισε και πρόσθεσε "δεν αξίζει η Αριστερά να έχει τέτοια μικροψυχία. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους μας και δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε οποιονδήποτε".
Πολιτική /
Tι είπε ο Τατσόπουλος στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Χονγκ Κονγκ: Η ερώτηση των 100.000 ευρώ στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Γραφείο κηδειών κατοικιδίων πετούσε τις σορούς στα σκουπίδια και έδινε ψεύτικες στάχτες στους κηδεμόνες

Χονγκ Κονγκ: Τι σημαίνει πραγματικά το όνομα της παγκόσμιας μητρόπολης

Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Ηράκλειο: 17χρονη κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει την 20χρονη σύντροφό της

σχόλια