Update: Eλεύθερα τα μέλη του ΠΑΜΕ

Update: Eλεύθερα τα μέλη του ΠΑΜΕ Facebook Twitter
5

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τις 12 Φεβρουαρίου και αφέθηκαν ελεύθεροι οι 35 συλληφθέντες. Θα δικαστούν για διατάραξη της κοινής ειρήνης.


Ποινική δίωξη για παράνομη παραμονή σε χώρο δημόσιας υπηρεσίας, αλλά όχι και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ για τα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας.


Για το θέμα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, ο  εισαγγελέας διέταξε να διενεργηθεί έρευνα από την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τη διάπραξη του αδικήματος. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, τις φθορές στα γραφείο του προκάλεσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησαν χθες. Η δήλωση αυτή του υπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ.

"Η σκευωρία της κυβέρνησης κατέπεσε, τις έστησαν τις φθορές και τις καταστροφές στο γραφείο του υπουργείου. Τα έπιπλα και τις καρέκλες τα αναποδογύρισαν μόνοι τους μισή ώρα μετά. Μπορεί τα μέλη του ΠΑΜΕ να έριξαν μερικούς φακέλους κάτω, αλλά «χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν έριξαν μερικούς φακέλους». Κατασκεύασαν την κατάσταση μπάχαλο", δήλωσε ο Π. Μεντρέκας. Στο σάιτ του 902 παρατίθενται φωτογραφίες, όπου φαίνονται σύμφωνα με το ΚΚΕ ίδια αντικείμενα να μετακινούνται από φωτό σε φωτό, ώστε να στήσουν το σκηνικό των καταστροφών.




Ένταση νωρίτερα έξω από τα δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων, όπου είχαν συγκεντρωθεί μέλη του ΠΑΜΕ για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες για τα επεισόδια, χθες στο γραφείο του υπουργού Εργασίας.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ, εμπόδισαν τα λεωφορεία με τους συλληφθέντες να πλησιάσουν τα δικαστήρια και τελικά οι αστυνομικοί συνόδευσαν πεζή τους συλληφθέντες ως τα δικαστήρια προκειμένου να δικαστούν.

Αυτή την ώρα είναι κλειστή η Ευελπίδων και στα δυο ρεύματα από Μουστοξύδη έως Πριγκιπονήσων

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM