Αστρονομικό ποσό στον ΛεΜπρόν Τζέιμς για μεταγραφή στους Λος Άντζελες Λέικερς

Αστρονομικό ποσό στον ΛεΜπρόν Τζέιμς για μεταγραφή στους Λος Άντζελες Λέικερς Facebook Twitter
0

Στους Λος Άντζελες Λέικερς θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος αφήνει τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους πανηγύρισε, μάλιστα, ένα πρωτάθλημα. 

Το συμβόλαιό του θα είναι ηγεμονικό καθώς πρόκειται να εισπράξει σε τέσσερα χρόνια 132 εκατομμύρια ευρώ. 

Ήδη από τις προηγούμενες μέρες όλα τα φώτα της διασημότητας είχαν πέσει πάνω στον Αμερικάνο σταρ του μπάσκετ, ο οποίος είχε ανακοινώσει πως πρόκειται να αποδεσμευτεί από την προηγούμενή του ομάδα και να μείνει ελεύθερος. 

Πλήθος ομάδων του NBA είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να τον κάνουν δικό τους, ο Λεμπρόν Τζέιμς, όμως, επέλεξε το Λος Άντζελες, όπου ήδη διέθετε σπίτι. 

Με αυτή του την απόφαση πλέον ταράσσονται οι ισορροπίες στο διάσημο πρωτάθλημα μπάσκετ, καθώς τίθεται πια σε αμφισβήτηση η απόλυτη κυριαρχία των Golden State Warriors, οι οποίοι είχαν καταφέρει να κατακτήσουν τους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους τίτλους του NBA. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM