Ατύχημα στο «Ράλλυ Ακρόπολις»- Αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει σε θεατές

Ατύχημα στο «Ράλλυ Ακρόπολις»- Αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει σε θεατές Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ατύχημα σημειώθηκε χθες κατά τη διάρκεια του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, στο Λουτράκι, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Ο λόγος για τον Εσθονό οδηγό Γκέοργκ Λίναμε, ο οποίος μόλις 900 μέτρα μετά την εκκίνηση στη διαδρομή SS2 στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και βγήκε εκτός πίστας με μεγάλη ταχύτητα.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε μία στροφή όπου κόσμος ήταν συγκεντρωμένος και τραβούσε βίντεο, παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας, ενώ από τύχη δεν έγινε κάποιος τραυματισμός.

Μόλις το αυτοκίνητο του οδηγού από την Εσθονία βγήκε εκτός δρόμου, οι θεατές έσπευσαν να βοηθήσουν το πλήρωμα, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται πως, νωρίτερα, οι κάμερες των διοργανωτών κατέγραψαν θεατές να βρίσκονται σε «απαγορευμένες περιοχές» με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά η ειδική διαδρομή «Λουτράκι 2».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM