Ερσού Σασμά: Ο Τούρκος επικοντιστής που ποζάρει και φωνάζει «όπα» σε κάθε προσπάθεια

Ερσού Σασμά: Ο Τούρκος επικοντιστής που ποζάρει και φωνάρει «όπα» σε κάθε προσπάθεια Facebook Twitter
0

Η χτεσινή βραδιά στο επί κοντώ στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν μία από αυτές που θα γραφτεί στην ιστορία και στη μνήμη όλων όσων την παρακολούθησαν.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με άλμα στα 5.90. Όμως η βραδιά ανήκε αποκλειστικά στον «Μόντο» Ντουπλάντις. Ο «ιπτάμενος Σουηδός» εξασφάλισε αρχικά το χρυσό μετάλλιο. Στη συνέχεια έτσι για να μας διασκεδάσει πήδηξε στα 6.10 για να σπάσει το Ολυμπιακό ρεκόρ. Και στη συνέχεια μπήκε στο πάνθεον. Σήκωσε τον πήχη στα 8.25. Απέτυχε μία, απέτυχε δύο, αλλά την τρίτη πέρασε τα 6.25 και άφησε το όνομά του ανεξίτηλο με ένα άλμα το οποίο πιθανώς αυτή τη στιγμή, μόνο ο ίδιος να μπορεί να σπάσει.

Στην όλη διαδικασία όμως, εντυπώσεις κέρδισε και ο Ερσού Σασμά.Ο Τούρκος επικοντιστής είχε ένα ατελές στυλ, καθώς αρνούνταν να λυγίσει τα πόδια του μόλις περνούσε τον πήχη με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να περάσει στα 5.90 και να μείνει πέμπτος στα 5.80. Κάθε φορά που περνούσε ένα άλμα πόζαρε για τον φακό όπως έκανε και στο Τόκιο. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο.

Ο Τούρκος επικοντιστής, κάθε φορά που ξεκινάει την προσπάθειά του, φωνάζει «όπα» καθώς σηκώνει το κοντάρι και αυτό αποτυπώθηκε και σε βίντεο που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ