Euro 2024: Ο Ντάνσο ζήτησε συγγνώμη και ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον Εμπαπέ

Euro 2024: Ο Ντάνσο ζήτησε συγγνώμη και ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον Εμπαπέ Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Ο Αυστριακός αμυντικός Κέβιν Ντάνσο έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά από το σπάσιμο στη μύτη που του προκάλεσε στην πρεμιέρα της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2024. Αν και οι Μπλε επικράτησαν στον αγώνα με 1-0 ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε από το γήπεδο με σπασμένη μύτη. 

Σε ανάρτησή του στο X ο Αυστριακός αμυντικός της Λανς έγραψε στα γαλλικά: «Προς τους Γάλλους οπαδούς: Ζητώ συγγνώμη που ο Κιλιάν Εμπαπέ τραυματίστηκε στον αγώνα μας. Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και ελπίζω πως θα επιστρέψει στο γήπεδο γρήγορα». Στην ίδια ανάρτηση ο Ντάνσο έγραψε στα γερμανικά απευθυνόμενος στους οπαδούς της Εθνικής Αυστρίας:«Ήταν ένας μεγάλος αγώνας με ένα ατυχές αποτέλεσμα για εμάς. Όμως είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας, για τους οπαδούς μας και για το ντεμπούτο μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη υποστήριξή σας σε αυτό το γήπεδο στο Ντίσελντορφ, που παραμένει ένα ξεχωριστό μέρος για μένα». 

Ο Εμπαπέ δεν θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση 

Ο Εμπαπέ έσπασε τη μύτη του λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα της Εθνικής Γαλλίας με την Αυστρία το βράδυ της Δευτέρας, μετά από πρόσκρουση στον ώμο του Κέβιν Ντάνσο. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Figaro και τον απεσταλμένο στο Ντίσελντορφ δημοσιογράφο Μπαπτίστ Ντεσπρέζ, ο Εμπαπέ δεν αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αλλά το πιο πιθανό είναι να απέχει για 15 μέρες από τα γήπεδα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα δώσει το παρών στους αγώνες των Μπλε με την Ολλανδία την Παρασκευή στη Λειψία και με τον Πολωνία την προσεχή Τρίτη στο Ντόρτμουντ. 

Το πρωί της Τρίτης σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Φιλίπ Ντιαλό δήλωσε πως τα νέα για την υγεία του Εμπαπέ είναι καθησυχαστικά καθώς δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση στο άμεσο μέλλον και τόνισε: «Σχετικά με την συμμετοχή του στο υπόλοιπο πρωτάθλημα, είναι λίγο νωρίς να δοθεί χρονοδιάγραμμα». Ο Ντιαλό ανέφερε πως όταν επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο ο Εμπαπέ θα φορά στο πρόσωπο προστατευτική μάσκα.  

Ο σούπερ σταρ των Μπλε με ανάρτησή του στο X ρώτησε τους χρήστες αν έχουν να του προτείνουν καμιά ιδέα για μάσκα. Κάποιοι χρήστες πρότειναν στον διεθνή παίκτη μάσκα από τα «Χελωνονιντζάκια», άλλοι του πρότειναν κράνος που μιμείται πανοπλία ιππότη και ένας χρήστης τον συμβούλευσε να φορέσει μάσκα με το πρόσωπο του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. 

Με πληροφορίες Le figaro, Nice-matin 

 

 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 20 μετάλλια ολοκλήρωσε η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Αθλητισμός / Με 20 μετάλλια ολοκλήρωσε η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Τα 17 από αυτά κατακτήθηκαν στην κλασική κολύμβηση - Τα υπόλοιπα τρία ελληνικά μετάλλια (ένα χρυσό και δύο ασημένια) ήρθαν από τα ομαδικά αγωνίσματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης
LIFO NEWSROOM