Έξαλλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από ήττα- Κλώτσησε μπουκάλια νερού

Κριστιάνο Ρονάλντο Facebook Twitter
0

Έξαλλος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Αλ- Νασρ από την Αλ- Ιτιχάντ, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα της Αλ- Νασρ με 1-0, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο κλώτσησε μπουκάλια νερού που ήταν πεταμένα κάτω. 

Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό ματς στο οποίο ο Πορτογάλος διεθνής δεν μπόρεσε να βρει τον «δρόμο» προς τα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας της Αλ- Ιτιχάντ, Μαρτσέλο Γκρόχε, στέρησε στον Ρονάλντο την ευκαιρία να σκοράρει στις καθυστερήσεις, αποκρούοντας το σουτ του 38χρονου. 

Οι υποστηρικτές της Αλ- Ίτιχαντ χλεύαζαν σε όλη τη διάρκεια του ματς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Μέχρι στιγμής, ο 38χρονος έχει πετύχει οχτώ γκολ σε επτά αναμετρήσεις με την Αλ- Νασρ στο πρωτάθλημα. 

«Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, αλλά παραμένουμε συγκεντρωμένοι στη σεζόν και στα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Αλ- Νασρ για την υποστήριξή σας, ξέρουμε ότι μπορούμε να υπολογίζουμε σε εσάς», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ήττα ο 38χρονος Πορτογάλος. Με αυτή την ήττα η Αλ- Ιτιχάντ πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας δεύτερη την Αλ- Νασρ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM