Μαρκ Όφερμαρς: Υπέστη ήπιο εγκεφαλικό- Στο νοσοκομείο ο πρώην παίκτης του Άγιαξ

Ο Μαρκ Όφερμαρς Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μαρκ Όφερμαρς υπέστη «ήπιο εγκεφαλικό» και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άγιαξ εισήχθη στο νοσοκομείο. 

Την ανακοίνωση έκανε η Αντβέρπ της οποίας ο 49χρονος είναι διευθυντής ποδοσφαίρου. Ο Όφερμαρς «αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες το βράδυ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με ήπιο εγκεφαλικό», ανακοίνωσε ο σύλλογος. 

«Ο Μαρκ τα πηγαίνει καλά, αλλά θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγο», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση, συμπληρώνοντας πως ο 49χρονος και η οικογένειά του θέλουν να επικεντρωθούν στην ανάρρωσή του και δεν επιθυμούν να κάνουν κάποιο άλλο σχόλιο. 

Ο Μαρκ Όφερμαρς ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ από το 2012, έως τον περασμένο Φεβρουάριο που παραιτήθηκε, αφού παραδέχθηκε την «απαράδεκτη» συμπεριφορά του, καθώς είχε στείλει απρεπή μηνύματα σε πολλές συναδέλφους του. Τον Μάρτιο ανέλαβε στο ίδιο πόστο στην Αντβέρπ. 

Ως ποδοσφαιριστής, ο Ολλανδός πρώην διεθνής έπαιξε για τον Άγιαξ από το 1992 έως το 1997, ομάδα με την οποία κατέκτησε το Champions League. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ και το 2000 φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Τέσσερα χρόνια αργότερα, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. 

Με πληροφορίες από Reuters 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM