Μυθικός Τεντόγλου και στις δηλώσεις: «Ήθελα κάτι παραπάνω - Δεν ήμουν καλός»

Μυθικός Τεντόγλου και στις δηλώσεις: «Ήθελα κάτι παραπάνω - Δεν ήμουν καλός» Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε χαρούμενος αλλά και ανικανοποίητος μετά το τέλος του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ είπε: «Ήθελα κάτι παραπάνω. Ήταν πολύ δύσκολο να με τις συνθήκες που επικρατούσαν. Έλεγα στον Πομάσκι δεν ήμουν καλός και αυτός μου είπε δεν πειράζει το πήραμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου:

«Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό που κατάφερα σήμερα. Ήθελα κάτι παραπάνω σαν επίδοση, σαν κάτι να μου έλειπε. Αλλά το πάλεψα. Ειδικά στο τέλος άρχισα να ξυπνά λίγο, στα δύο άλματα. Το πέμπτο ήταν πολύ καλό, ήταν 8.31 με πάτημα αρκετά πίσω, θα πήγαινε για πολύ μεγάλο. Πήγα να ρισκάρω στο έκτο, να πατήσω ίσα ίσα, αλλά δεν έκατσε. Ο αέρας άλλαζε συνέχεια, ήταν δύσκολος αγώνας». Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά σαν επίδοση ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω για εμένα, να το ευχαριστηθώ πιο πολύ».

Απαντώντας σε ερώτηση αν ένιωσε απόψε πίεση από τους αντιπάλους του και κυρίως από τον Φορλάνι τόνισε: «Βέβαια μου έβαλε, για αυτό και απάντησα με τη μία, μετά μου έβαλε αρκετή πίεση και ο Πίνοκ, ο οποίος είναι πολύ καλός αθλητής. Ξέρω θα μπορούσε να κάνει 8.50, να είναι κοντά σε εμένα. Δεν σταμάτησα να προσπαθώ, είχα καλά άλματα, δεν είχα κάτω από 8.20. Το 8.48 βέβαια είναι από τα καλύτερα που έχω κάνει. Επειδή είχαν την καλύτερη επίδοση πηδούσα τελευταίος, ίσως μπορούσα να απαντήσω αν με πέρναγε κάποιος, δεν απάντησε κανένας, άρα οκ. Είμαι χαρούμενος που έκανα σήμερα καλύτερη επίδοση από το Τόκιο».

Για την πνευματική προετοιμασία πριν από έναν τελικό: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, έχω τον δικό μου τρόπο. Εγώ είμαι ήσυχο άτομο, δεν κάνω πολλά πριν τον αγώνα, σκέφτομαι τα πάντα πριν, σκέφτομαι το χειρότερο δυνατό σενάριο και τα περιμένω όλα. Αυτό…»

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ