Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στις κατηγορίες για βιασμό μια Αμερικανίδας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στις κατηγορίες για βιασμό μια Αμερικανίδας Facebook Twitter
0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε τις κατηγορίες βιασμού μιας Αμερικανίδας, τις οποίες και χαρακτήρισε ως «fake news».

Η 34χρονη Κάθριν Μαγιόργκα ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή το 2009 στο Λας Βέγκας και πως στη συνέχεια ο ίδιος την πλήρωσε 375.000 δολάρια προκειμένου να μην αποκαλύψει το γεγονός.

«Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Fake news. Θέλουν να προωθήσουν τον εαυτό τους χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Είναι φυσιολογικό. Θέλουν να γίνουν διάσημοι λέγοντας το όνομά μου, αλλά είναι μέρος της δουλειάς. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και όλα είναι καλά», σχολίασε σχετικά με την υπόθεση ο Ρονάλντο μέσω ενός βίντεο στο Instagram.

Από την πρώτη στιγμή, οι δικηγόροι του ποδοσφαιριστή είχαν χαρακτηρίσει συκοφαντικό το δημοσίευμα του Spiegel, όπου μίλησε η 34χρονη, αναφέροντας πως το σεξ μεταξύ του Ρονάλντο και της γυναίκας αυτής ήταν συναινετικό.

Το περιοδικό σε σχετικό δημοσίευμα φιλοξένησε την άποψη της Κάθριν Μαγιόργκα, που για πρώτη φορά είπε τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη στην σουίτα του Πορτογάλου σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας πριν εννιά χρόνια.

Η Μαγιόργκα ισχυρίζεται πως ο Ρονάλντο «τη βίασε παρά φύσιν» και μετά την ρώτησε αν πονάει. «Μετά έπεσε στα γόνατα και είπε, "Κατά 99% είμαι καλός τύπος, υπάρχει και ένα 1% με το οποίο δε ξέρω τι γίνεται"», ανέφερε η ίδια. 

Το 2010, φερεται να συμφώνησε με τον Ρονάλντο να μην αποκαλύψει ποτέ το γεγονός, λαμβάνοντας ως αμοιβή 375.000 δολάρια.

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM