Ο Ντουπλάντις έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ

Ο Ντουπλάντις έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ Facebook Twitter
Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ του Άρμαντ Ντουπλάντις/ Φωτ.: Instagram
0

Βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ ο Άρμαντ Ντουπλάντις ξεπερνώντας τα 6.24μ. στο άλμα επί κοντώ, στο πρώτο Diamond League για το 2024. 

Ο Σουηδο-Αμερικανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Άρμαντ Ντουπλάντις , κατείχε έως σήμερα το παγκόσμιο ρεκόρ με 6.23 από το Diamond League του Γιουτζίν, επίδοση που έπιασε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σήμερα, στην πόλη Σιάμεν της Κίνας, ο Ντουπλάντις, στο τρίτο αγώνισμα της ημέρας, ξεπέρασε τον εαυτό του για να βελτιώσει κατά ένα εκατοστό το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, με την πρώτη προσπάθεια, στην πρώτη εμφάνισή του σε διοργάνωση ανοιχτού στίβου για φέτος.

«Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα στην Κίνα και χαίρομαι που πέτυχα κάτι ξεχωριστό», δήλωσε ο Ντουπλάντις μετά τη νέα επιτυχία του.

Ο Ντουπλάντις είναι και ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο πριν από περίπου έναν μήνα στη Γλασκώβη, με Εμμανουήλ Καραλή να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM