Ο Σέρχιο Ράμος έσπρωξε φωτογράφο, μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν

Ο Σέρχιο Ράμος έσπρωξε φωτογράφο, μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν Facebook Twitter
0

Σε φωτογράφο επιτέθηκε μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν Μονάχου ο Σέρχιο Ράμος.  

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα πήγε προς τους φιλάθλους της ομάδας. Αρχικά ζήτησε τον λόγο από έναν φωτογράφο, που δεν τον άφηνε να χειροκροτήσει, και αμέσως μετά έσπρωξε με δύναμη άλλον φωτογράφο που τον άγγιξε τυχαία. 

H Παρί Σεν Ζερμέν έχασε 0-1 από την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League, αλλά οι παίκτες της παριζιάνικης ομάδας ήθελαν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους παρά το σκορ.

Ο Σέρχιο Ράμος ξεκίνησε το χειροκρότημα περικυκλωμένος από αρκετούς συμπαίκτες του. Μεταξύ αυτών ο Μέσι, Νειμάρ, Φαμπιάν Ρουίθ Πένια και πολλοί άλλοι.

Οι διαπιστευμένοι στο ματς φωτογράφοι θέλησαν να απαθανατίσουν τη στιγμή από κοντά, εστιάζοντας κυρίως στον Μέσι και τον Νεϊμάρ, και άθελά τους περικύκλωσαν τον σέντερ μπακ, απομονώνοντάς τον από την ομάδα και πατώντας άθελά του τη φτέρνα του παπουτσιού του.

Τότε ο Ράμος έσπρωξε βίαια τον φωτογράφο με τη σκηνή να απαθανατίζεται από τους οπαδούς

O 36χρονος μετά από 16 χρόνια παρουσίας στη Ρεάλ Μαδρίτης και 22 τίτλους, μεταξύ των οποίων τέσσερα Champions League και πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας, αποχώρησε οριστικά από τους Blancos. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, στην αρχή του νέου αυτού βήματος στην καριέρα του όλα πήγαν στραβά καθώς τραυματίστηκε και του πήρε πολύ χρόνο για να συνέλθει και να προσαρμοστεί στο νέο σύστημα, τη νέα ομάδα και τον νέο προπονητή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από τον αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA δήλωσε πως επενδύει πολύ χρόνο στο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μην έχει αρκετό χρόνο για την οικογένειά του.

«Όταν αποσυρθώ, σκοπεύω να περάσω δύο χρόνια μεγαλώνοντας τα παιδιά μου, βιώνοντας καθημερινά πράγματα που μερικές φορές δεν είναι συμβατά με το ποδόσφαιρο. Βλέπω τον εαυτό μου να είμαι πιθανώς πρόεδρος συλλόγου ή προπονητής», σημείωσε. 

Προς το παρόν δηλώνει ενθουσιασμένος με την ομάδα του και υπόσχεται πως έως ότου αποσυρθεί θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την φτάσει ακόμη πιο ψηλά. 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη καταγγέλλει: «Το πρόβλημα στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό είναι αυτοί»

Ελλάδα / Η Κατερίνα Στεφανίδη καταγγέλλει: Παράγοντες του κλασικού αθλητισμού σχολίαζαν τι και πόσο τρώω!

«Τι πρέπει να πετύχω για να μην έχω τον κάθε άσχετο να μου λέει τι και πόσο να τρώω;» αναρωτιέται η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ και αναφέρεται σε προπονητές και παράγοντες που καταστρέφουν καριέρες και ψυχολογίες αθλητών
LIFO NEWSROOM
Προολυμπιακό τουρνουά: Πρεμιέρα αύριο για την Εθνική Ελλάδας - Οι ομάδες και το πρόγραμμα των αγώνων

Αθλητισμός / Προολυμπιακό τουρνουά: Πρεμιέρα αύριο για την Εθνική Ελλάδας - Οι ομάδες και το πρόγραμμα των αγώνων

Στο προολυμπιακό τουρνουά του Πειραιά, η «γαλανόλευκη» μαζί με ακόμα πέντε ομάδες (Αίγυπτος, Δομινικανή Δημοκρατία, Σλοβενία, Κροατία, Νέα Ζηλανδία) θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
LIFO NEWSROOM
Euro 2024: Η Γαλλία στους «8» μετά από 8 χρόνια- Απέκλεισε (1-0) το Βέλγιο

Αθλητισμός / Euro 2024: Η Γαλλία στους «8» μετά από 8 χρόνια- Απέκλεισε (1-0) το Βέλγιο

 Από πάσα του Καντέ, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν γύρισε το κορμί του κι εκτέλεσε από πλάγια θέση, με την μπάλα να κοντράρει στο πόδι του Βερτόνχεν και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Καστέλς για το 1-0 της Γαλλίας
LIFO NEWSROOM
Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο για την Εθνική νεανίδων στο τεχνικό ομαδικό του ευρωπαϊκού

Αθλητισμός / Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο για την Εθνική νεανίδων στο τεχνικό ομαδικό του ευρωπαϊκού

Οι Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Εστέλλα Καραμανίδου, Ζωή Καράγγελου, Αρτεμη Κουτράκη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου και Βασιλική Θάνου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο
LIFO NEWSROOM