Ο Τόμας Τούχελ νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας

Ο Τόμας Τούχελ νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας Facebook Twitter
Τόμας Τούχελ/ Φωτ.: EPA
0

Ο Τόμας Τούχελ πρόκειται να γίνει ο νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την ηγεσία των τριών λιονταριών, σύμφωνα με τους Times.

Η Εθνική Αγγλίας βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή και η διαδικασία επισπεύστηκε, μετά την ήττα των τριών λιονταριών από την Εθνική μας ομάδα στο Γουέμπλεϊ.

Όπως αναφέρουν οι Times, ο Τόμας Τούχελ συμφώνησε να αναλάβει προπονητής της Αγγλίας και μάλιστα αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στην εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να κάτσει στον πάγκο απέναντι στο καθοριστικό παιχνίδι με την Εθνική μας στο ΟΑΚΑ.

Ο Τούχελ είναι, τελικά, εκείνος που διαδέχεται τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενώ υπηρεσιακός σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια του Nations League είναι ο Λι Κάρσλεϊ.
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM