Ολυμπιακοί Αγώνες - Πάλη: Έχασε στα προημιτελικά ο Κουρουγκλίεφ - Ελπίδες για χάλκινο μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πάλη: Έχασε στα προημιτελικά ο Κουρουγκλίεφ - Ελπίδες για χάλκινο μετάλλιο Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Αν και ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθειά του στου Ολυμπιακούς Αγώνες ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, δεν κατάφερε εν τέλει να προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο Έλληνας παλαιστής υπερκέρασε με ευκολία στην πρώτη φάση των αγώνων το εμπόδιο του Ίθαν Αντριάν Ράμος από το Πουέρτο Ρίκο για τη φάση των «16» των 86 κιλών ελευθέρας και πέρασε στη μάχη των προημιτελικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ευχαριστώ πολύ για όλα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ό,τι εξαρτάται από εμένα για να συνεχίσω να κερδίζω», δήλωσε ο παλαιστής της Ελλάδας.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ επικράτησε εύκολα με 11-0 και στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον δευτεραθλητή κόσμου και ασημένιο Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Ιρανό Χασάν Γιαζντανιτσαρατί, ο οποίος στον αγώνα του έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας 10-0 του Αυστραλού, Αλεξάντερ Λόρενς.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πάλη: Έχασε στα προημιτελικά ο Κουρουγκλίεφ - Ελπίδες για χάλκινο μετάλλιο Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi

Με το που τελείωσε η φάση των 16 στην κατηγορία των 86κ ελευθέρας ανδρών, άρχισαν οι μάχες στα προημιτελικά. Εκεί ο Κουρουγκλίεφ αν και ξεκίνησε με 4-1 σκορ υπέρ του, απώλεσε το προβάδισμα, καθώς ο Ιρανός αντίπαλός του κέρδισε πέντε πόντους και έκανε το 6-4. Η συνέχεια ανήκες στον Ιρανό ο οποίος προηγήθηκε με 9-4, σκορ με το οποίο έληξε ο αγώνας.

Ο Κουρουγκλίεφ μπορεί να αποκλείστηκε ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια μέσω της διαδικασίας των ρεπεσάζ, με την προϋπόθεση να φτάσει στον τελικό ο Ιρανός Γιαζντανιτσαρατί, ο οποίος αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον Μάιλς Αμίνε, που είναι Αμερικανός αλλά εκπροσωπεί το Σαν Μαρίνο.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM