Ολυμπιακός: Συναντήθηκαν με Μητσοτάκη οι αδελφοί Αγγελόπουλοι για το ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Συναντήθηκαν με Μητσοτάκη οι αδελφοί Αγγελόπουλοι για το ΣΕΦ Facebook Twitter
Αδελφοί Αγγελόπουλοι/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ο Ολυμπιακός έχει επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη εξεύρεσης λύσης για την παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στην ομάδα μπάσκετ των Πειραιωτών. Στο πλαίσιο αυτό, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η προοπτική παραχώρησης του ΣΕΦ, ώστε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον δικό της μόνιμο χώρο. Η συνάντηση είχε στόχο την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το ζήτημα του Σταδίου.

Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι πτυχές του θέματος και να αντιμετωπιστούν τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν το μέλλον του ΣΕΦ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιώργος Μυλωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Στέλιος Κουτνατζής.

Η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί με στόχο την οριστική διευθέτηση του ζητήματος, που θα εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες της ομάδας όσο και το κοινό συμφέρον.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM