Το όνειρο ενός 15χρονου έγινε πραγματικότητα - Έπαιξε μπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το όνειρο ενός 15χρονου έγινε πραγματικότητα - Έπαιξε μπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
0

Να γνωρίσει και να παίξει μπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ευχήθηκε ένας νεαρός που πάσχει από απλαστική αναιμία και αυτή η ευχή έγινε πραγματικότητα. 

Ο 15χρονος Δημήτρης Ζαμάνης με τη βοήθεια του τμήματος του διεθνούς οργανισμού Make-A-Wish, ταξίδεψε από την Ελλάδα ως το Μιλγουόκι για να γνωρίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο νεαρός, ο οποίος πάσχει από σπάνια ασθένεια του αίματος παρέμεινε για περίπου ένα χρόνο σε συνεχή νοσηλεία.

Με έξοδα του οργανισμού, ο Δημήτρης Ζαμάνης μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι και ο νεαρός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον Έλληνα σταρ του NBA, και μάλιστα να κάνει και μερικές βολές μαζί του στην προπονητική εγκατάσταση των Μπακς. Στη συνέχεια ο ίδιος και η οικογένειά του παρακολούθησαν τον αγώνα των Μπακς.

«Ήταν ένας δύσκολος χρόνος για εμένα. Στην αρχή δεν ήθελα να ζητήσω κάτι από το Make-A-Wish. Μετά όμως είπα στη μητέρα μου ότι πρέπει να γνωρίσω τον Γιάννη κι έτσι επικοινωνήσαμε με το Make-A-Wish και είπαμε ότι θέλουμε να συναντηθούμε με τον Γιάννη. Ήταν μία ανακούφιση. Ήταν πολύ δύσκολα μέσα στα νοσοκομεία. Αυτό θα είναι μία σπουδαία ανάμνηση», είπε ο Δημήτρης Ζαμάνης, ο οποίος ελπίζει ότι σε μερικούς μήνες θα είναι και πάλι σε θέση να πάρει την αγαπημένη του πορτοκαλί μπάλα και να ξαναπαίξει μπάσκετ.

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM