Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Δημήτρης Καρυπίδης κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό των 100μ. ύπτιο S1

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Δημήτρης Καρυπίδης κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό των 100μ. ύπτιο S1 Facebook Twitter
Ο Δημήτρης Καρυπίδης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι
0

Την 4η θέση στον τελικό των 100μ. ύπτιο στην κατηγορία S1των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, κατέκτησε ο Δημήτρης Καρυπίδης.

Ο Δημήτρης Καρυπίδης μετά το τέλος του αγώνα και την εξαιρετική εμφάνισή του, δήλωσε πως νιώθει ήδη ευλογημένος με ό,τι έχει καταφέρει στην καριέρα του, ωστόσο δεν ήταν ικανοποιημένος με την επίδοσή του. Συγκεκριμένα ο Έλληνας κολυμβητής, ανέφερε πως αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και δεν προετοιμάστηκε όπως επιθυμούσε για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο, έδωσε υπόσχεση και δήλωσε πως θα επιστρέψει δυνατότερος στο Λος Άντζελες. Εξαιρετικό ωστόσο ήταν και το ντεμπούτο του Νικόλαου Κοντού που τερμάτισε σε 3:49.31 και κατέκτησε την 5η θέση στο αγώνισμα. «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που εκπροσώπησα την χώρα μου σε ακόμα έναν τελικό. Δεν είμαι στα καλύτερά μου αγωνιστικά και δεν είμαι ο καλός μου εαυτός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καρυπίδης μετά τον αγώνα.

«Έχω έναν τραυματισμό και κάποιες ενοχλήσεις εδώ και κάποιο διάστημα, αλλά έκανα αυτό που μπορούσα. Μόνο που είμαι εδώ νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια στον συναθλητή μου και αδερφικό φίλο, Νίκο Κοντού, που πραγματικά ήταν μεγάλη χαρά που συμμετείχαμε μαζί σε αυτούς τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Και οι δύο γνωρίζουμε καλά τι έχουμε περάσει για να βρισκόμαστε εδώ», κατέληξε.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ