Ποδόσφαιρο: Ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορείται για επίθεση σε δύο γυναίκες

Ποδόσφαιρο: Ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορείται για επίθεση σε δύο γυναίκες Facebook Twitter
EPA/Glyn Kirk / POOL
0

Αντιμέτωπος με δύο κατηγορίες επίθεσης σε γυναίκες, είναι ο Ράιαν Γκιγκς.

Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ουαλίας, κατηγορείται για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης σε μία 30χρονη, καθώς και για επίθεση και ξυλοδαρμό μίας 20χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, ο Γκιγκς έχασε μεγάλο αριθμό διεθνών αγώνων μετά από κατηγορίες επίθεσης, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία ανέφεραν ότι είχε συλληφθεί μετά από αναστάτωση στο σπίτι του.

Τότε η πρώην σύντροφός του, Κέιτ Γκρέβιλ, είχε καταγγείλει πως υπέστη ξυλοδαρμό από τον Γκιγκς, ενώ τον είχε κατηγορήσει για ελεγκτική και κακοποιητική συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια της σχέσης τους.

Η αστυνομία είχε συλλάβει τον 46χρονο, που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ η 30χρονη γυναίκα έφερε μώλωπες στο σώμα της που όμως δεν απαιτούσαν νοσηλεία. 

Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Ομοσπονδία της Ουαλίας πήρε την απόφαση να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο προσεχές Euro με τον Ρόμπερτ Πέιτζ, που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού τους τελευταίους μήνες και όχι με τον Ράιαν Γκιγκς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή των βρετανικών αρχών, ο Ράιαν Γκιγκς αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο στις 28 Απριλίου. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM