«Σεισμός» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Η Παρί Σεν Ζερμέν έτοιμη να καταθέσει μυθική πρόταση για τον Νεϊμάρ

«Σεισμός» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Η Παρί Σεν Ζερμέν έτοιμη να καταθέσει μυθική πρόταση για τον Νεϊμάρ Facebook Twitter
0

«Σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να προκαλέσει η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», είναι πρόθυμη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 222 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ προκειμένου να τον πάρει από την Μπαρτσελόνα.


Ο πατέρας του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ φέρεται να ταξίδεψε αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, η οποία του προτείνει «μυθικό» συμβόλαιο, ύψους 30 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.


Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, εμφανίζεται πιο διαλλακτικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή του, αφού φέρεται να θέλει να βγει από τη σκιά του Μέσι και να αποτελέσει τον απόλυτο σταρ μιας ομάδας.


Ο Νεϊμάρ ανήκει στην «Μπάρτσα» απ' το 2013, μετρώντας 105 γκολ και 80 ασίστ σε 186 συμμετοχές. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες της «Marca» αποδειχτούν αληθείς, τότε ο Νεϊμάρ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολ Πογκμπά των 110 εκατ. ευρώ.


«Ο Νεϊμάρ δεν αισθάνεται άνετα στη Βαρκελώνη», γράφει με τη σειρά η Sport, σύμφωνα με την οποία όσοι είναι κοντά του «επιμένουν ότι είναι καιρός να αφήσει την "Μπάρτσα". Τον συμβουλεύουν να ξεφύγει από τη σκιά του Μέσι για να εξελιχθεί μακριά από το "Καμπ Νου" και να αποκτήσει μεγαλύτερη δόξα παγκοσμίως».


Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, ωστόσο, περιλαμβάνει μια αστρονομική ρήτρα εξαγοράς, που ανέρχεται σε 222 εκατ. ευρώ. Ο τεχνικός διευθυντής της καταλανικής ομάδας, Ρόμπερτ Φερνάντεθ, δήλωσε ωστόσο: «δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πληρώσει τη ρήτρα. Μια Μπαρτσελόνα χωρίς Νεϊμάρ δεν θα συμβεί».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM