Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν αποχωρίζεται τη ρακέτα-δώρο του Φέντερερ «ούτε στον ύπνο του»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη ρακετά του τένις Facebook Twitter
Φωτ: Twitter
0

Ούτε στον ύπνο του δεν αποχωρίζεται, όπως φαίνεται, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τη ρακέτα που του δώρισε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Έλληνας τενίστας πόσταρε στο Twitter φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κοιμάται, έχοντας δίπλα του την υπογεγραμμένη ρακέτα του Φέντερερ. 

«Τα πρωινά στο Λονδίνο είναι σαν…», σχολίασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στο Laver Cup με την team Europe, αποχαιρετώντας μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου τένις τον θρύλο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Φέντερερ, άλλωστε, ήταν ο λόγος που ο Στέφανος Τσιτσίπας ασχολήθηκε με το τένις. «Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά που είσαι ο λόγος για τον οποίο άρχισα να ασχολούμαι για το τένις. Ο λόγος που σήμερα κάνω backhand με το ένα χέρι. Ο λόγος που ονειρεύτηκα για πρώτη φορά, βλέποντάς σε να σηκώνεις εκείνο το τρόπαιο στο Γουίμπλεντον το 2004», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Τσιτσιπάς. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστιοπλοΐα

Θέματα / «Το ταλέντο του αθλητή μπορεί να είναι και η "κατάρα" του»

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους από το Παρίσι, τα αδέρφια Σπανάκη και ο προπονητής τους Ανδρέας Παπαδόπουλος μιλούν στη LiFO για την κατάκτηση της 12ης θέσης, τις θυσίες, τους στόχους, για τη διοργάνωση της φετινής Ολυμπιάδας και τη μαγεία που κρύβει το άθλημα της ιστιοπλοΐας. 
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Λήδα Μανθοπούλου: Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024

Αθλητισμός / Παραολυμπιακούς Αγώνες: «Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο» λέει η Λήδα Μανθοπούλου

Με πανευρωπαϊκό ρεκόρ στα 100 μέτρα, η 19χρονη αθλήτρια στίβου, κόρη του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, μίλησε για τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας
LIFO NEWSROOM