Στην προπόνηση της Manchester City: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μαντσίνι και Μπαλοτέλι

Στην προπόνηση της Manchester City: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μαντσίνι και Μπαλοτέλι Facebook Twitter
0

Είναι εικόνες από την πρωινή προπόνηση της Μάντσεστερ σίτι την περασμένη Πέμπτη στο Κάρινγκτον. Το βίαιο τάκλιν του Μπαλοτέλι στο συμπαίκτη του Σκότ Σινκλερ εξόργισε τον Μαντσίνι ο οποίος άρπαξε τον επιθετικό από το στήθος και άρχισε να ουρλιάζει: «Μα τι κάνεις εκεί;». Είναι το πιο έντονο επεισόδιο ανάμεσα στους δυο άντρες από μια σειρά επεισοδίων που έχουν σημειωθεί τελευταία. Ο φωτογραφικός φακός της DailyMail ήταν εκεί για να το αποθανατίσει καρέ-καρέ:

Ο Μπαλοτέλι έχει σημειώσει μόλις τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκορ δυσανάλογο με την συμπεριφορά ντίβας που επιδεικνύει. Όλα δείχνουν την πόρτα εξόδου του Ιταλού επιθετικού από την Μάντσεστερ σίτι. Δηλώσεις του Μαντσίνι στην Guardian αναφέρουν τα εξής: "Του έχω δώσει εκατο ευκαιρίες. Είμαι διατεθειμένος να του δώσω άλλες εκατό αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει. Είναι 22 χρονών. Τέσσερα και πέντε χρόνια μπορούν να τιναχθούν στον αέρα μέσα σε ένα λεπτό. Ελπίζω να φτάσει η στιγμή που θα το καταλάβει αυτό"

Στην συνέντευξη τύπου προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός αλλά ο φωτογραφικός φακός τον διαψεύδει:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM