Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ παρά το «μπλόκο» της αστυνομίας

 Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ παρά το «μπλόκο» της αστυνομίας Facebook Twitter
Φωτ: Thesstoday
0

Στο «Μακεδονία Παλλάς» στην Θεσσαλονίκη έχουν καταφθάσει εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ προκειμένου να εμψυχώσουν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Άρη που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας στην Super League.

Η ΕΛΑΣ έβαλε «μπλόκο» και  σε άλλους οπαδούς που κατευθύνονταν προς το Μακεδονία Παλλάς. Σταματώντας τους επί της Νικ. Γερμανού στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου, οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους είπαν να κατευθύνουν απευθείας στην Τούμπα, απομακρύνοντας τους από τον δρόμο που οδηγεί στο ξενοδοχείο.

Φίλαθλοι του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Ναυαρίνου φωνάζοντας συνθήματα, ενώ άλλοι μέσω της οδού Εθνικής Αμύνης κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο Μακεδονίας Παλλάς, με τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας. Ήδη βέβαια φίλαθλοι της ομάδας βρίσκονται εκεί και έπειτα αναμένεται να κατευθυνθούν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη την αναμέτρηση.

Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια, ενώ θυμίζουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία απαγόρευε τις συναθροίσεις.

 Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ παρά το «μπλόκο» της αστυνομίας Facebook Twitter
Φωτ: Thesstoday

Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων σε σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα άτομα που προσήχθησαν αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μετά από υποδείξεις των αστυνομικών.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ