Τζακ Νίκολσον, Σπάικ Λι και Μπίλι Κρίσταλ στο Hall of Fame του NBA

Τζακ Νίκολσον, Μπίλι Κρίσταλ και Σπάικ Λι στο Hall of Fame του NBA Facebook Twitter
0

Τζακ Νίκολσον, Μπίλι Κρίσταλ και Σπάικ Λι είναι πλέον μέλη στο Hall of Fame του NBA, με την ιδιότητα των «σούπερ φανς».

Σε μια ειδική εκδήλωση την περασμένη Κυριακή, ο Μπίλι Κρίσταλ και ο Σπάικ Λι παραβρέθηκαν στην τελετή και έλαβαν επισήμως την τιμητική διάκριση. Απών ήταν ο Τζακ Νίκολσον, ωστόσο η βράβευσή του ισχύει κανονικά.

«Τι περίεργο να παίρνεις ένα δαχτυλίδι μπροστά σε οποιονδήποτε από τους Κλίπερς», είπε με χιούμορ ο Κρίσταλ κατά την τελετή.

Ο Κρίσταλ φορούσε ένα αθλητικό μπουφάν και παντελόνι, ενώ ο Λι φορούσε ένα πορτοκαλί γιλέκο πάνω από ένα φούτερ της Νέας Υόρκης και πάνω από ένα μαύρο καπέλο των Νικς, σαν να βρισκόταν στη θέση του στο Madison Square Garden.

«Είδα λίγο πράσινο από τους Μπόστον Σέλτικς, ωχ», είπε, πριν δείξει στους παρευρισκόμενους ότι είχε φέρει το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος NBA του 1973, το τελευταίο που κέρδισαν οι Νικς. «Έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά νομίζω ότι φέτος θα είναι πορτοκαλί-μπλε ουρανός», είπε ο Λι.

Η εποχή τους ως φίλαθλοι του μπάσκετ πηγαίνει περισσότερο από πέντε δεκαετίες πίσω. Ο Κρίσταλ ήταν στο γυμνάσιο τη δεκαετία του 1950 όταν τον τράβηξε στο μπάσκετ ένας συμμαθητής του στο γυμνάσιο, ο Λάρι Μπράουν, ο οποίος αργότερα κέρδισε πρωταθλήματα ως προπονητής στο κολέγιο και το ΝΒΑ.

Ο Λι ήταν στο γήπεδο όταν οι Νικς κέρδισαν το πρώτο τους πρωτάθλημα το 1970 και ο Κρίσταλ ήταν ο ίδιος πολλές φορές στο MSG, έχοντας ξεκινήσει ως οπαδός των Νικς. Πήγαινε στους αγώνες των Λέικερς όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες, πριν κάποιος του συστήσει να δει ένα παιχνίδι με τους Κλίπερς. «Και είπα, 'Γιατί;'» είπε ο Κρίσταλ γελώντας.

Το απόλαυσε όμως και από τότε έμεινε μαζί τους, παρόλο που η ομάδα δεν τον αντάμειψε ποτέ με πρωτάθλημα. Ο Λι είχε εισιτήρια διαρκείας στους Νικς από το 1985, όταν επέλεξαν τον Patrick Ewing, αν και χρειάστηκε λίγος χρόνος για να φτάσει στο κορυφαίο εισιτήριο που κατέχει τώρα.

Ενώ ο Λι μίλησε για τίτλο με τους Νικς αυτή τη σεζόν, ο Κρίσταλ δεν έχει τόσο μεγάλες προσδοκίες για τους Κλίπερς. Αλλά σημείωσε ότι οι αφοσιωμένοι οπαδοί παραμένουν με τις ομάδες τους ό,τι κι αν γίνει. «Όχι ότι είναι πάντα εύκολο», συμπλήρωσε καθώς ένα μωρό άρχισε να κλαίει καθώς μιλούσε. «Έτσι νιώθουμε τα τελευταία 30 χρόνια», είπε ο Κρίσταλ προκαλώντας άφθονα γέλια.

Με πληροφορίες από Associated Press

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM