Αστυνομικός σταμάτησε το αυτοκινούμενο όχημα της Google για αργή οδήγηση

Αστυνομικός σταμάτησε το αυτοκινούμενο όχημα της Google για αργή οδήγηση Facebook Twitter
0

Ένα πολύ ασυνήθιστο περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του ο χρήστης της Google Aleksandr Milewski στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο. Αστυνομικός της τροχαίας έχει σταματήσει ένα από τα δεκάδες αυτοκινούμενα όχηματα της Google, που τεστάρει η εταιρεία στην συγκεκριμένη περιοχή, επειδή πήγαινε πολύ αργά, για να διαπιστώσει έκπληκτος ότι το αυτοκίνητο δεν είχε μέσα οδηγό, άρα και δεν μπορούσε να κόψει κλήση.

Ο εκπρόσωπος του Google Self-Driving Car Project, έσπευσε να δηλώσει στη σελίδα τους στο Google+ ότι η εταιρεία έχει θέσει ως ανώτατο όριο ταχύτητας τα 40 χιλιόμετρα της ώρας στα οχήματα, για λόγους ασφαλείας, ενώ παράλληλα διασκέδασε τις εντυπώσεις λέγοντας ότι αποτελεί ένα σπάνιο περιστατικό.

Με την ευκαιρία αναφέρθηκε και στην πρόοδο των δοκιμών του project, το οποίο μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα αυτόνομης οδήγησης τα οποία ισοδυναμούν με 90 χρόνια οδηγικής εμπειρίας ενός μέσου οδηγού. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Start-up υποστηρίζει ότι τα «μαμούθ-ποντίκια» της φέρνουν πιο κοντά την αναβίωση των μαμούθ

Τech & Science / Start-up υποστηρίζει ότι τα «μαμούθ-ποντίκια» της φέρνουν πιο κοντά την αναβίωση των μαμούθ

Η προσέγγιση αυτή θεωρείται επιστημονικά ενδιαφέρουσα, αλλά ορισμένοι ειδικοί αμφισβητούν το αν μπορεί να εφαρμοστεί σε πολύ μεγαλύτερα θηλαστικά, όπως οι ελέφαντες.
LIFO NEWSROOM
Κρίση ψυχικής υγείας: Τα νιάτα δεν είναι πλέον από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής

Τech & Science / Κρίση ψυχικής υγείας: Τα νιάτα δεν είναι πλέον από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής

Μελέτη που εκπονήθηκε από τον ΟΗΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ιρλανδία, την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία διαπιστώνει ότι η ικανοποίηση αυξάνεται με την ηλικία
LIFO NEWSROOM